Ki mit főz ma? Vagy éppen holnap?
Figyelt kérdés
Egyszerű, gyors, olcsó finomság érdekelne, esetleg recepttel! :)2015. ápr. 24. 10:54
11/12 anonim válasza:
Ma megettem a tegnapi rakott krumpli maradékot!
Majd holnapra gyűjtök valami ötletet innen-onnan.
Én már kezdek immunis lenni a lepontozókkal szemben, ha ez a kedvenc szórakozásuk. A kérdező meg majd eldönti, hogy őszerinte melyiket tartja jónak és melyiket nem.
Amikor valaki korábban azt kérdezte, hogy a bográcsos pörköltet ki hogyan készíti el, és leírtam a saját "rétegesen rakott" változatomat (=hús-hagyma-hús...) és 0-ra lepontoztak... azóta is gondolkozom, hogy azt jelezték-e felém, hogy én nem is úgy szoktam csinálni, hanem valahogy másként, vagy a feltett kérdésre hogyan, mit kellett volna írnom, mint személyes szokást...!!!! :)))
12/12 anonim válasza:
Ma savanyú krumpli-levest és palacsintát tervezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!