Kinek mi a kedvenc étele?!
- az ebéd (Boborján)
Egyébként a lecsó. Gordon Ramsey repertoárjában biztosan nem szerepel, de én imádom. És még a cukorbetegségem sem akadály, nyugodtan ehetem. Sajna nem tunkolhatom friss fehér kenyérrel. Néha, amikor rendesen pörköltet készítenék, az is inkább húsos lecsó lesz végül.
Wow, a lecsót én is imádom, szezonban majdnem mindennap készítek (magamnak, mert a család nem osztja a rajongásom:-))
A kedvencem, ami után hónapok óta sóvárgok, a friss, finom, igazi sushi, gyömbérrel, szójaszósszal, wasabival. Sajnos, felénk nincs, a fővárosban is csak kevés helyen lehet jót kapni:-(
Tyűha,nekem sok van!
Pl. Burgonyapüré,rántott hús,csemegeubi.
Toroskáposzta,Töltött káposzta,Hurka,Házikolbász...
Mákos galuska,Grízes galuska,tejbegríz,tejberizs...
Frankfurti leves,Paradicsomleves betűtésztával,Grízgombócleves...
Nagyon sok van pl.
bolognai spagetti, krumplipüré, lecsó, rántott hús, rántott máj, töltött káposzta, húsleves, brokkolikrémleves, görög saláta, hawaii pizza, gyros, palacsinta.
Cigánypecsenye.
Jó fokhagymás sült tarjából, sült krumplival, sült szalonnával és Coca-Cola üdítővel. :)
Bab Gulyás
Jókai bableves
Brokkoli krémleves bacon "chipsel"
Eperkrémleves citromhabgaluskával
Burgonyafőzelék sült kolbásszal
Rakott burgonya
Paprikás csirke nokedlivel
Aranyapaníros rántott hal párolt rizs tartármártással
Tokányok rizzsel vagy tészta körettel
Egyben sült húsok sült
Somlói galuska
Aranygaluska
Máglyarakás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!