Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzünk a bográcsba?

Bari Dávidka kérdése:

Mit főzzünk a bográcsba?

Figyelt kérdés

A családommal megszerveztük,hogy egy napon bográcsolni fogunk,de már minden ismert receptet felhasználtunk.

Pl.:babgulyás,gulyásleves,köröm pörkölt,marha pörkölt,csülökpörkölt és még sorolhatnám.

Tudnátok nekem bográcsba készülő recepteket ajánlani,ami nektek már bevált?

2015. ápr. 14. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

*bogracsban

Szia, igazabol minden olyan egytaletel szuper, amihez passzol egy kis fustos izvilag.

Nekunk a kedvencunk a paprikas krumpli, a legtobbet ezt keszitjuk bogracsban.

De nagyon finom a szekelykaposzta, a palocleves es a lecso is!

2015. ápr. 14. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Paprikáskrumpli, pincepörkölt, halászlé, babgulyás, slambuc, székelykáposzta, borsos tokány, csilis bab, húsos káposzta, lecsó, pásztortarhonya
2015. ápr. 14. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lencsegulyás, mi volt, hogy krumpli levest főztünk bográcsban gazdagon, szóval virsli, kolbász, császárszalonna és tettünk bele szalonna bőrt is, nagyon jól kiadta az ízét.

Paprikás krumplit is szoktunk főzni, de feldobjuk, pl lecsós alapon csináljuk, bele kolbász, szalonna, virsli, bőr, csirkecomb és máj vagy zúza, és így nagyon kiadós lesz. Hozzá uborka és kenyér, bor.

2015. ápr. 14. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kakaspörkölt a bográcsban a legfinomabb.
2015. ápr. 14. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy báránycomb várakozik a fagyóban :). Alig várom a napot, hogy a bográcsban legyen, de komolyan :) Nagyon szeretem a bárányhúst. És jól el is tudom készíteni.

ha olcsóbbat akarsz, akkor egy jó nokedlis paprikás krumpli is megteszi jó sok zellerlevéllel...mmm de szeretem..

2015. ápr. 14. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Rizseshús.
2015. ápr. 14. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
Tejbegrízt.
2015. ápr. 14. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Bajai halászlé gyufatésztával
2015. ápr. 15. 02:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

cigánylecsó :)

isteni :)

2015. ápr. 15. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Vadászlecsó ( vadmáj, erdei gomba,színes húsos paprika (lehet kaliforniai is ) lédús paradicsom, hagyma,füstölt húsos szalonna. mellé szép sárga fokhagymás-petrezselymes nokedli.

(Fesztiválgyőztes volt, amit készítettem )

2015. ápr. 15. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!