Rántott sajt dupla panírral? Mit gondoltok? Egyéb jó tanács rántott sajt ügyben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 09:40
1/5 anonim válasza:
alapból kötelező rá a dupla panír ha nem akarod hogy kifolyjon. tanácsként annyi hogy ne forgasd meg az olajban hanem inkább tegyél többet és süllyeszd el nagyjából.
2/5 anonim válasza:
szelet sonkát teszek köré...nem is átlagos rántottsajt,jobb az ize is,plussz kevesebb eséllyel folyik ki
3/5 anonim válasza:
hirtelen kell sütni, tehát nagy lángon
4/5 anonim válasza:
Én lefagyasztom előtte :) ez is bevált, persze dupla panírral. Meg a sajt milyensége sem mindegy. Pl a g ouda, na az nem sajt, az vmi növényi tömörített olvadós izé....vmi zsír :), a keményebb sajtok jobbak erre.
5/5 anonim válasza:
Én a rántott sajt golyót ajánlom neked.Lereszelsz fél kiló sajtot,üss hozzá 1-2 nyers tojást,kavard össze,sűrű masszád lesz.Ebből golyókat formálsz,megforgatod zsemlemorzsában és rögtön kisütöd.Hidd el,nem fog szétfolyni és gyönyörű golyóid lesznek...a szemet is gyönyörködteti és isteni finom.Hidegtálak elengedhetetlen kelléke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!