A tiroli rétes könnyebb, mint az átlag rétes?
Először tejszínes süteményt akartam sütni,minden megvan hozzá,de anyukámmal elégé haloványan beszéltük át az egészet,és az itthon levő tejszín csak az egyikünk sütijére elég. Az ő sütije be van ígérve a családnak,így nyilván nekem kell alkalmazkodni. Mivel a nyakamon van egy rakat túró,és egy rakat barackbefőtt,jött az az isteni sugallat,hogy olyat teszik,amit normális ember nem tesz: túrós-barackos rétest fogok sütni.
A családba senki nem tud rétest sütni,vagyis a mamám tud,de ő már fizikailag nincs olyan állapotba. Anyukám nagyon sokat tanulta,kb. 3 éven keresztül a szabadidejében a rétessel próbálkozott,soha nem sikerült neki.
A tiroli rétestészta könnyebb,mint a szokványos rétes?Van köztük különbség? Egyáltalán érdemes neki állni,vagy tutira kudarc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!