A karamellkrémem nem kötött meg rendesen, nem tudom rányomni habzsákkal a sütire, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 14:54
1/6 anonim 



válasza:





A baj hogy foggalmunk sincs miböl készült a karamelkrém. ha zselatinos, akkor dobd ki és kezd újra. a másik verzió hogy fagyaszoba teszed , sürün kevergeted és mielött tálalod nyomod csak rá. ha vajkrémes elég még a sima hütöbe tenni, az meg fog kötni.
2/6 A kérdező kommentje:
Vajkrémes és már pár órája a hűtőben van :)
2010. febr. 18. 15:31
3/6 anonim 



válasza:





ha tudsz, szaladj le a boltba és vegyél hidegen keverhető vaníliás pudingport (Aranka vagy Gála márkájú)
robotgéppel keverd a krémet és addig szórj bele a pudingporból, míg jó állaga nem lesz
ez tuti siker - mindig így "kötöm" meg a tortakrémeket
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi megpróbálom
2010. febr. 18. 16:30
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit jobb lett, de mártogattuk végül, nem nyomtam rá :) köszi még1szer!
2010. febr. 19. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!