Mit süssünk a barátommal?
Szerintem ezt nagyon egyszerű elkészíteni, bárki meg tudja csinálni. Én nagyon imádom ezt a sütit, már kismilliárdszor készítettem el. :D
Tudom, hogy most nincs eperszezon, de szinte bármilyen gyümölcsből meg lehet csinálni. :)
Vesztek pulyka alsócombot, kettőt. Beirdaljátok, megkenitek piros arannyal, bors, fokhagyma szeletek a hús közé. Sütőzacsiba teszitek, és megsütitek (neten megnézitek mennyi idő hány fokon, de így saccra kb. 40 perc 220 fok). Ha kész, zacsi kibont, megpirít husi, 15 perc. Mellé sültkrumpli. Ha fogyóztok, akkor párolt zöldség.
Eccerű, naccerű, ócó.
Ha nagyon romizni akartok, akkor csinálhattok még mellé egy krémlevest is. Amilyet szerettek (hagyma, fokhagyma, gomba, brokkoli, stb.). Azokat kb 20 perc elkészíteni, így amíg a hús készül, azt is ledaráljátok.
Bor, gyertya, gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!