Mit tegyek a tojásfehérjébe, hogy könnyen feltudjam verni?
Figyelt kérdés
Nincs elektromos habverőm,a kezem viszont eléggé gyenge.2015. márc. 25. 12:21
1/8 anonim 

válasza:

Semmit.
Azt bizony verni kell. Semmi nem fogja felverni helyetted, bármit szórsz bele.
Én is gyenge vagyok, és zsibbadásig verem olyankor a fehérjét sajna, de annyira nem nehéz:)
22L
2/8 anonim 

válasza:

Ez nem így van, mert akár egy csipet cukor, vagy só, de akár néhány csepp citromlé/ecet is megkönnyíti a hab keményre verését.
Kétségkívül, hogy meg dolgozni, de van értelme ezekből egy nagyon picit beletenni.
3/8 anonim 

válasza:

A receptek legtöbbször egy csipet sót ajánlanak.
4/8 anonim 

válasza:

Én is pár csepp esetet szoktam beletenni.
6/8 anonim 

válasza:

Első vagyok, citromlevet én is szoktam tenni bele, attól majd később szépen megkeményszik.
De a kérdező itt a felverésre gondolt!
7/8 anonim 

válasza:

Igen én pont a felverésre gondoltam, akkor teszek bele ezt vagy azt és hamarabb felverődik keményre.
A kedves kérdező pedig éppen ezt kérdezte...
Te pedig azt írtad, hogy semmit :)
8/8 anonim válasza:
Mi régen rugós habverőt használtunk( [link] Annak a rugózása sokat könnyített. Talán most is árulnak még, de ha nem otthon is el lehet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!