Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem szilárdult meg a birsalmas...

Nem szilárdult meg a birsalmasajtom. Mit csinálhatnék vele, esetleg belőle?

Figyelt kérdés
Egy hete szárad, most kb lekvár állagú, de tele van dióval, lekvárként nem az igazi.
2010. febr. 16. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
derelyébe tedd bele, vagy gombócba. grízes tésztára? minden olyanra tudnám felhasználni, amire a lekvárt. bár bevallom még nem ettem, nem tudom, hogy az íze illik-e azokhoz amiket felsoroltam.
2010. febr. 16. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdheted akár újra főzni, ha türelmesen főzöd, még megkeményedhet. Látni fogod, amikor már fényes, bőrös a teteje, akkor jó. Amíg nem, addig olyan matt.
2010. febr. 16. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Legközelebb ha a fött birsalmát kiszeded és ledarálod csak a cukorral rakd fel fözni a leve nékül hamarabb meg keményszik.

A levét külön fözheted gyümölcs zselének(csak a végén cukrozd)

2010. febr. 16. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, azt hiszem újrafőzöm, mert elég nagy mennyiség
2010. febr. 17. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

A cukor NÉLKÜL tegyétek fel főzni, és próbáljátoka vizet kifőzni belőle,

utána jön a cukor, azzal is kell főzni .


Csepp próba:


fél mokkáskanálnyi masszát tegyetek kistányérra.

kis idő múlva próbáljátok,

ha nem ragad az újjadra, hanem bőrös, akkor fog hamar száradni is, és akkor jó.


Vigyázz, forró!

2015. okt. 19. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!