Sajtos pocak kérdése:
Miért van a piacon vett füstölt sonkának, lapockának vagy bármi más ilyen terméknek gázolaj íze? Amúgy finom füstölt illata van.
Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 15:23
1/4 anonim válasza:
Mert ha valóban füstölték is akkor sem csak fával tették azt, hanem mondjuk gázolaj segítségével. Másik eset lehet még, hogy az a termék csak akkor látott füstöt, mikor elvitték a szállító autó kipufogója előtt, vagyis befecskendezték füstaromával, vagy minekhívjákkal.
Sajnos, ha nem te csinálod saját füstölőben, akkor lehet bármennyire is finom füstös akkor sem biztos, hogy tényleg úgy csinálták ahogyan neked azt elmondták.
2/4 zolidobos válasza:
Látni kellene, találkoztam már sok "furfangos" sonkával, de speciel "dízelessel" még nem. ugye a hús alapból nem ilyen, csak valami elcseszett gyártási technológia lehet.Éppen most sóztam le Húsvétra vagy 70 kilót, sima konyhasóval, locsolgatom a levével, két hét múlva akácfüst, és jöhet a nyuszi..
3/4 anonim válasza:
Én is termelőtől veszem a sonkát, kolbászt, ilyesmit, de még ilyet nem tapasztaltam. Bár az enyém szerencsére bevált. :-) Inkább kevesebbet készít, de az minőségi.
4/4 anonim válasza:
Mert nagyon sok esetben nem tiszta fűrészporral füstölnek, hanem szedett-vedettel. Ilyenkor előfordulhat, hogy a szennyezett fűrészportól kellemetlen íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!