Légkeveréses sütőben hogyan kell piskótát sütni?
Figyelt kérdés
Hány fokon? Nem szárad ki? Vagy inkább az alsó sütést válasszam?2015. febr. 21. 09:49
1/5 anonim válasza:
En igy szoktam csinalni: 250 fokon elomelegitem a sutot mikor elkezdem bekeverni a tesztat. Majd visszaveszem olyan 180-200 fokra es also-felsore alltom a sutot. Kb 50 percig sutom, de kozben az ablakon keresztul azert figyelem. Eddig nagyon szepre sikerultek. Sokkal jobb mint a regi gazos(csak a rossz tapasztalat miatt leskelodok). 50 perc utan megnezem egy palcaval, hogy jol atsult-e, ha igen akkor kiveszem, ha nem akkor meg 10 percig hagyom.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Még új a sütő, nincs tapasztalatom :)
2015. febr. 21. 10:10
3/5 anonim válasza:
En is igy voltam vele. :-) a legkevereses resz akkor jo, ha ketto talcat, vagy 2 tepsit teszel be, mert ugy osztja a hot es mindketto egyforman atsul. Bar figyelni kell mert kiszaradhat. En eddig az also-felsot hasznaltam, ez valt be a legjobban. A kiskonyveben nekem amugy tok jol le van irva mit mihez ajanlanak, erdemes olvasgatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, pont úgy ahogy mondtad, csak én 175 fokra vettem vissza, mert én sütőm erősen süt, és tökéletes lett! Köszönöm! :)
Tényleg sokkal szebb mint a régiben:)
2015. febr. 21. 12:16
5/5 anonim válasza:
Szívesen! Örülök, hogy sikerült! Ki kell tapasztalni a használatát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!