Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valentin napra mit készíthetnék?

Valentin napra mit készíthetnék?

Figyelt kérdés

Szív alakú rántott húsra gondoltam, de ha kisül ki tudja hogy fog a végén kinézni.

Sütőnk sajnos nem jó, olyan receptet légyszi ne írjatok.

2015. febr. 13. 10:53
 1/1 anonim válasza:

szív alakú rántott hús :D :D ez tetszik :D szerintem ha nagyobb szeletekben csinálod,kicsit kiklopfolod, majd vékonyan panírozod, nem hiszem hogy változna az alakja. Mert ha sütés közben összeugrik kicsit se változik nagyon az alakja. Csak marhából ne csináld mert az nagyon inas és egy csomó lesz a végén. mondjuk darált húsból is el tudom képzelni.

De ha kajában gondolkozol, csinálhatsz szív alakú pizzát, amerikai palacsintát, tortás, különböző desszerteket. Én zserbót fogok sütni, az párom kedvence. tejcsokival borítom, és egy étcsokis szív minta lesz a közepén:)

2015. febr. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!