Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől szűz és mitől extra...

Mitől szűz és mitől extra szűz egy olívaolaj?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért hívják "szűz" olívaolajnak, mert az az első szüretelésből van.:)
2010. febr. 27. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

attól, hogy nem finomítják!

itt elolvashatod a különbséget a "sima" és az extra szűz között.

[link]

2010. febr. 27. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
az a szűz amivel még senki nem élvezkedett xD
2010. febr. 28. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!