Mit csinálhatnék, ha ezeket szeretném felhasználni?
Ugye jön a Valentín nap,és arra gondoltam hogy valamilyen joghurtos gyümölcsös kis salátát csinálnék,csak nem tudom hogyan kell. elég ha összekeverem a joghurttal vagy van valakinek valamilyen receptje?
Ezek mellé gondoltam sütire, vagy pogácsára.Mit gondoltok mit csinálhatnék,ami egyszerű és könnyű elkészíteni.
szerintem joghurtos gyümisali helyett csinálj turmixot. egy konzerv gyümit (én epret szoktam v. ananászt) egy kis cukorral, mézzel, citromlével és tejjel összeturmixolok. hűtöm és csokidarabkákkal, gyümölcsdarabokkal díszítem. persze pohárba öntöm. könnyen elkészíthető, szép, és persze finom is!
ha mégis gyümisalit szeretnél, akkor ne szűrd le a levétől a konzerv gyümit (ha frisset használsz önts hozzá egy kis cukorral-citromhéjjal forralt vizet de tényleg picikét csak, és mézzel-cukorral még édesítheted, és hozzákeverheted a joghurtot. fahéjjal, reszelt citromhéjjal, mazsolával meg tudod még bolondítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!