Írnátok tippeket, hogy mi legyen ma a vacsora?
mustáros tarja:■4 szelet tarja
■2 fej hagyma
■3 ek sör
■3 ek (magos) mustár
■2 ek olaj
■2 babérlevél
■só, bors
Elkészítés:
1.A felszeletelt, csont nélküli húst mossuk meg és töröljük szárazra.
2.A páchoz pucoljuk meg a hagymát és vágjuk apróra. Keverjük el a sörrel, mustárral, olajjal és fűszerezzük borssal. A babérleveleket törjük ketté.
3.Egy tál aljába tegyünk keveset a pácból, majd húst és egy darab babérlevet, és így tovább. Fedjük le, és hűtőszekrényben pácoljuk pár órán át.
4.Grillezés előtt vegyük ki a pácból és sózzuk meg. Forró grillen – a hús vastagságának megfelelő idő alatt – készre sütjük.
Brassói aprópecsenye■40 dkg sertéslapocka
■60 dkg burgonya
■3-4 gerezd fokhagyma
■1 tk majoranna
■1 erőleves kocka
■1 tk pirospaprika
■olaj, só, törött bors,
Elkészítés
1.A húst kisebb kockára vágom, majd kevés olajon barnára pirítom. sózom, borsozom, hozzáadom az apróra zúzott fokhagymát és rászórom a majorannát. Kevés vízben feloldom a leveskockát, a húsra öntöm és fedő alatt puhára párolom. Közben a kockára vágott burgonyát bő, forró olajban megsütöm.
2.A húst zsírjára sütöm és hozzáadom az alaposan lecsepegtetett sült burgonyát. Összeforgatom és néhány percig együtt párolom.
3.Végül meghintem egy kávéskanál pirospaprikával, alaposan összekeverem, majd finom házi jellegű savanyúsággal tálalom.
amúgy itt egy nagyon jó oldal, tuti receptekkel, ami gyorsan megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!