Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan érhetném el, hogy a...

Hogyan érhetném el, hogy a gyroshúsom ropogós legyen és maradjon szaftja is?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék tejszínt és egyebet hozzáönteni,de pörköltként sem akarom megfőzni.
2010. febr. 3. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megsűtöd a húst ropogósra és kiszeded aztán olyan szaftot csinálsz amilyet akarsz.És tálaláskor adod hozzá.
2010. febr. 3. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is.Köszönöm szépen.
2010. febr. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!