Van valakinek jó receptje? (süti)
Közeleg a valentin....és a barátommal pont valentin napkor leszünk 1 évesek :)
szóval elég jelentős dolog...
venni nem enged semmit...de szeretnék neki csinálni v.mit
konkrétan sütire gondoltam mert hát elég édes szájú :D
szóval kérnék tippeket...recept5leteket
olyan süti kéne ami egyszerű...nem kerül vagyonba...mutatós és fincsi természetesen =P
ja és vegyétek figyelembe lécci h. 17 vagyok...és konyhában nem túl jártas:)
köszönöm(Ł)
Szivalaku tortaformaban, mmmmmmmm imadom a browniet:))
én sem vok konyhatündér, sőt távol áll tőlem a konyha is, de egyetlen egy dolog van amit szoktam csinálni, az pedig a mikros süti:
Összekotyvasztod a hozzávalókat, berakod a mikróba (esetleg sütőbe), megvárod mig dagad egy ideig, és kész is. Hozzávalók:
1db tojás
1 kanál olaj
3 kanál tej
3 kanál kakaó
2 kanál cukor
3 kanál liszt
asszem ennyi. bevallom őszintén régen nagyon sokat csináltam, de mostmár régóta nem csináltam, így a hozzávalók mennyiségét úgy érzésre variálhatod... pl. ha túl édes lesz kevesebb cukor, ha túl ruganyos, több liszt...
muffinformábaöntve tetejére egy diót és mégfinomabb...
Ha nincs szív alakú tortasütőd, ne aggódj, bármilyen sütit, bármilyen tepsiben megsütöd és ha kész szív alakúra kivágod.
A terítésre fordíts kicsit nagyobb gondot. Pld.: piros szív alakú gyertya, piros szalvéta, vagy piros asztalterítő.
Sok sikert! BOLDOG VALENTIN NAPOT!
Bocsi, még egy dolog, nagyon kedves ajándék ilyen alkalomra,
ha varrsz egy kis zsákot / kb. 10 cm / kitömöd valamivel, a zsákra ráhímzed, vagy ráírod hogy " SZERETET"
Google.hu
A világ összes receptje ott van.
köszi....nagyon jó 5leteket adtatok :D
amúgy nem vagyok buggyant...próbáltam a Google-t csak épp semmi értelmes dolgot nem találtam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!