Második: természetesen néztem ezeket a recepteket a nosalty-n, csakhogy a gyakorlatban még nem ismerem, hogyan a legérdemesebb elkészíteni. Gondoltam, kérek tapasztalatokat...
2014. dec. 14. 13:57
4/8 anonim válasza:
Egy csinos kis csomagot, és küldjétek el nekem :) Na jó, nem. Milyen típusú sajt? Keményebb, kockázható sajtból én salátát készítenék, a friss, kenhető fajtákat pedig rozskenyéren szeretem, magában vagy megpakolva. Szinte minden finomság illik hozzá, ajánlom a körte-dió-méz, valamint a friss/aszalt paradicsom-rukkola-dió társítást hozzá, ezek a kedvenceim. Gránátalmával, fügével, aszalt barackkal, céklával, mandulával is remek.
2014. dec. 14. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
Egyébként én már sütöttem rozmaringos, aszalt gyümölcsös kéregben is (gyakorlatilag panírként), isteni volt... friss salátával, ha tudsz beszerezni, akkor ehető vadvirágokkal, balzsamecettel...
2014. dec. 14. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 zolidobos válasza:
Én úgy nekiülnék ahogy az isten(vagyis a kecske)megadta, kicsi friss kenyér, meg bontanék egy üveg rizlinget...
2014. dec. 14. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 bumbi02 válasza:
Egyet kell értsek Zolival.
Bár én valószínűleg elajándékoznám a kecskesajtot, mert nem szeretem, de mindenképp azt tanácsolnám, hogy valami intenzív fehérborral, vagy egy pinot noirral az oldalán, magában eszegesd meg, esetleg egy pirítóssal, vagy friss bagettel. De én nem nyomnám el az ízét fügével, meg miegymással. Persze nem feltétlen nyomná el, de én akkor is inkább megkóstolnám önmaga ízéért, ha már kifejezetten jó minőséghez jutottam.
2014. dec. 15. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 anonim válasza:
Nem muszáj ám úgy sütni, főzni hogy elnyomjuk az alapanyagok természetes ízét. Bár tény, a magyar konyhában nagy divat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!