Ilyen sütireceptet ismersz?
Figyelt kérdés
2tésztalap között diós, kakaós, meggyes krém. (és a tetején csokimáz)2010. febr. 1. 17:28
1/4 anonim válasza:
Nem, de ha szeretnéd megpróbálhatunk kitalálni egy receptet, aztán majd lesz valami. :) Én szoktam improvizálni is és ritkán sül ki rossz belőle. Viszont az nehezítené az improvizációt, hogy én még ilyet nem kóstoltam és lehet, másképp képzelem el, mint amilyen az, amilyenre Te gondolsz.
Írj mailt és megírom mit találtam ki. :)
4/4 anonim válasza:
Lúdláb biztosan nem,mert ott a piskótaalapon van a vajaskrém,benne meggyel,és a krém tetején a csokimáz.Nincs a tetején még egy lap.
Amit én ismerek az linzertészta,rajta főzött dió,gesztenye vagy akár meggykrém,vagy alma ,túró is .A tölteléken a másik lap.Erre a csokimáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!