Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik kenyérsütő a jó?...

Melyik kenyérsütő a jó? (alkatrészt lehet-e kapni hozzá? ) Milyen árba van?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
inkább vegyél egy dagasztó gépet, a kenyeret meg süsd meg sütőben!
2010. febr. 1. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Ami már 10-12 ezer forintos áron van, nagyon jó, én a kétlapátosat szeretem, nekem AFK van, javaslom a következő két honlapot, sok hasznos dolgot találsz itt:

[link]

[link]

2010. febr. 1. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. febr. 1. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyém már régi, nemigen ismerem a mai modelleket, csak annyit tanácsolnék, hogy mindenképpen nagyobb adagosat (1,2-1,3 kg-os minimum) vegyél, mert akkor nyugodtan tudsz benne kelttésztákat (kakaós csiga, pizza, bukta, fánk, kalács, aranygaluska stb.) készíteni. Az én gépem csak egy kilós kapacitású és bizony amikor bedobtam fél kiló lisztből a kakaós csigának valót, kidagadt a tészta a gépből! A barátnőmé 1,3 kg-os és mindent a géppel dagaszt/keleszt meg! A nagy gépben is lehet kis cipót sütni :=)
2010. febr. 1. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem Hauser van,az középkategóriás,és nagyon bevált.
2010. febr. 1. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem Elta van, már 3 éve mindennap sütök vele.Ez kétkeverős, szerintem az egyes nem dagaszt igazán.Most lett csak baja, a keverőlapátnál kikopott, de a férjem megcsinálta.

A kész sütőkeverékek nekem nem váltak be, drágák is. Én így szoktam sütni:beleteszek 50-60 dkg sima lisztet, 2-3 evőkanál búzakorpát, fél csomag élesztőt, nem szárítottat,mokkáskanál cukrot, mokkáskanál sót, 2 evőkanál étolajat, és vizet kb.3-4 decit.Beállítom 1 óra 58 perces programra. Ha már dagaszt, kinyitom, és pótolok hozzá vagy vizet, vagy lisztet, ami kell. Lágy, de nem ragadós, szabályos kerek gömböt ha formál, akkor jó.De szoktam mást is, kelt tésztákat, más összetételű kenyeret. Egyéni ízlés és ötlet kell hozzá.

2010. febr. 10. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!