Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok nekem hidegen fogyasz...

Tudnátok nekem hidegen fogyasztható, férfias ételeket írni?

Figyelt kérdés
A pizzán, szendvicsen és az összes péksüteményen felül. A Férfi szereti a húst, bár azért a büdzsé nem engedi meg, hogy mindig az legyen. Zöldség és gyümölcs viszont kizárva.

2014. dec. 6. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg attól lesz valaki férfi, hogy megrémül a zöldségektől meg a gyümölcsöktől?

És akkor csodálkoznak, hogy annyi nő akar szingli maradni...

2014. dec. 7. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem hinném, mert az én párom pl szeret mindenféle zöldséget, főzeléket, a húsok mellé gyümölcsszószokat,(meggy, alma, vegyes stb ) aszalt/párolt/ecetes gyümölcskörítéseket ( pl szilva, de más is ), a lényeg azért a hús bármivel:)

Szerintem a kérdező leginkább a hidegen fogyaszthatóra tette a hangsúlyt, de, ha zöldség -gyümölcs kizárva... akkor őszinte részvétem:)

2014. dec. 7. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha a Férfi nem eszik mindig húst, de zöldséget és gyümölcsöt sem, akkor elárulnád, hogy mi a -aszt fogsz enni? Ja vagy pont azt?
2015. máj. 9. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Lencsefasírt krumplipürével.
2020. márc. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!