Mit főztök?
Figyelt kérdés
Neken sertéshús àll rendelkezésemre minden formàban.2014. dec. 6. 08:00
3/7 A kérdező kommentje:
Az milyen:)? Meg sosem csinaltam
2014. dec. 6. 08:40
4/7 anonim válasza:
Kakaspöri hazi kakasbol puliszkaval!:)
6/7 anonim válasza:
Ma vadas volt, egy jó darab lapockát megkötöztem, mint a kötözött sonkát és úgy sütöttem körbe szép pirosra.Gyönyörű és finom omlós lett. A vadasmártás is szuper volt , na és természetesen zsemlegombóccal.
Holnap vegyesen disznó és csirkehúsból mustáros-hagymás pácban érlelt (most tettem a hűtőbe ) rántotthúsok, mexikóis rizzsel, céklasalátával.
A húsokból maradt, illetve a rántottból is marad feltehetően pár szelet, az hétfőn lesz zöldbabfőzelékkel.
7/7 anonim válasza:
Húsleves két napra.
Tegnap brokkolis-sonkás-tejszínes ragu kölessel.
Ma pedig pita, mellé tejfölös-fűszeres mártogatós, sajtos rudacska meg almás-fahéjas süti (vendégek jöttek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!