A mézeskalácsból kihagyhatom a sütőport?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Olyan kemény lesz, mint a kőszikla és törni fog.Értem a gondodat, mert már kérdezted más formában is, és én is válaszoltam rá.
Többen is írtuk, hogy a zsíros linzertészta, vajaskeksz alap a megfelelő tészta hozzá.
Szerintem mézeskalács fűszerekkel ízesíthetnéd, fahéj, szegfűszeg, mézesk.fűszerkeverék stb, és akkor meg lenne a mézeskalács feelingje is.
Remélem azért sikerül megtalálnod a megoldást :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mivel régen is volt ún. mézeskalács ütőfa, és ma is lehet vele vásárokon, búcsúkban találkozni, ezért tuti, hogy van hozzá recept is. (Google --> mézeskalács ütőfa)
Limara is kipróbálta [link] de úgy járt, ahogy te is gondolod, túlságosan megemelte a tésztát. A kommenteket olvasd végig, ott azt javasolták, hogy hagyja ki a szódabikarbónát/sütőport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!