Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a receptje a csörögi fánknak?

Mi a receptje a csörögi fánknak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:19
 1/4 A kérdező kommentje:
csöröge fánknak
2010. jan. 31. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 31. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

De beírod a keresőbe, pl. google, és kidob egy csomót! (1. voltam)

Jó étvágyat!

2010. jan. 31. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:-30 dkg liszt,6 tojássárgája,csipetnyi só,2 ek. porcukor,egy kevés rum(vagy néhány csepp aroma),1 diónyi tejföl,bő olaj a sütéshez,a tálaláshoz +porcukor,lekvár.

A lisztből,a tojássárgákból,a cukorból,a tejfölből, a rumból,és a sóból kb. rétestészta keménységűre gyúrjuk.Letakarva,fél órát pihentetjük,majd lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk.Derelyevágóval féltenyérnyi rombuszokat vágunk.A tésztadarabokat középen háromszor behasítjuk,és a tészta egyik végét a középső nyíláson áthúzzuk.Bő olajban sütjük,szalvétán lecsepegtetjük.Baracklekvár,porcukor ízlés szerint.

Sok sikert;jó étvágyat!

2010. jan. 31. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!