Mi a receptje a csörögi fánknak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:19
1/4 A kérdező kommentje:
csöröge fánknak
2010. jan. 31. 10:20
3/4 anonim válasza:
De beírod a keresőbe, pl. google, és kidob egy csomót! (1. voltam)
Jó étvágyat!
4/4 anonim válasza:
Hozzávalók:-30 dkg liszt,6 tojássárgája,csipetnyi só,2 ek. porcukor,egy kevés rum(vagy néhány csepp aroma),1 diónyi tejföl,bő olaj a sütéshez,a tálaláshoz +porcukor,lekvár.
A lisztből,a tojássárgákból,a cukorból,a tejfölből, a rumból,és a sóból kb. rétestészta keménységűre gyúrjuk.Letakarva,fél órát pihentetjük,majd lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk.Derelyevágóval féltenyérnyi rombuszokat vágunk.A tésztadarabokat középen háromszor behasítjuk,és a tészta egyik végét a középső nyíláson áthúzzuk.Bő olajban sütjük,szalvétán lecsepegtetjük.Baracklekvár,porcukor ízlés szerint.
Sok sikert;jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!