Tubarózsa kérdése:
Hogy kell hercegnő burgonyát csinálni?
Figyelt kérdés
Neten néztem recepteket, de mind ilyen kinyomoval irja. Ha nekem olyan nincs akkor hogyan csináljam? Ha "egészben" teszem a tepsibe az nem jó?
Elöre is köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 1. 16:32
1/7 anonim válasza:
Teheted a tepsibe kávéskanállal is, egymástól kissé távol a halmokat, de akár egy uzsizacsit kivágsz és abból is ki tudod nyomni.
2/7 anonim válasza:
"Egészben" nem lesz jó, mert nem sül át rendesen.
Egy uzsonnászacskó sarkából vágj le egy pici darabot (ha cakkosan vágod, szebb), ebbe téve a masszát szépen ki tudod nyomni a sütölemezre.
3/7 anonim válasza:
Nekem sincs kinyomom, nejlonzacskó sarkát kivágtam és úgy készítettem.
4/7 anonim válasza:
A cakkosra vágott zacskócsücsök a legegyszerűbb megoldás, ahogy előttem is írták.Szép formás rózsákat tudsz belőle sütőpapírra nyomni, amiről könnyel le is jönnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 1. 19:39
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem Karácsony körül csinálom meg :). Még egy kérdés: sütőpapír helyett zsír/vaj is jó alá?
2014. dec. 1. 20:22
7/7 anonim válasza:
A sütöpapír jobb,mert egyébkent odasülhet az alja és nem lehet leszedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!