Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli süti receptek?

Sütés nélküli süti receptek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
2014. nov. 19. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
2014. nov. 19. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom ismered-e kókuszos csokirudat.ha gondolod, holnapra előkeresem és leírom.

Babapiskótás,pudingoskrémmel, őzgerincben.

2014. nov. 19. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Pont ilyen bevált recepteket keresnék igazából, ha megtennéd, hogy leírod zöld kezet kapsz cserébe :)

2014. nov. 20. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Szióka, írom a receptet.

Kókuszos csokirúd:

HV: egy csomag babapiskóta, 25 dkg porcukor, 25 dkg ráma,15 dkg kókuszreszelék, 1 cs.csokis pudingpor, 5 dkg keserű kakaópor, 2 tojás.felolvasztjuk a margarint, beletesszük a pudingport,cukrot, a kakaót, a tojásokat végül a kókuszt. Gőz fölött összefőzöd, közben habverővel kevergeted.

Az őzgerincformát béleld ki vizezett folpackkal, hogy körbe lelógjon kissé.

A homogén masszából önts egy keveset a forma aljára, tegyél rá hosszában egy sor babapiskótát középre, majd merjél rá a masszából egy réteget.

Két keskenyebb őzgerincforma szokott kijönni belőle.

Tedd be a hűtőbe, ha egy kicsit dermedt, akkor hajtsd rá a kilógó folpackszéleket is. legjobb, ha egy éjjelen át áll a hűtőben, de pár óra is elég.

Ha alaposan lehűlt, tálcára borítjuk, lehúzzuk a folpackot és a bordák mentén szépen felszeleteljük.

nagyon nagyon finom.

Közben találtam egy másik őzgerinceset is, ezt is gyakran készítem, mert nagyon szeretjük.

Ostyás rolád

HV: 1 cs ráma, 15 dkg cukor, 2 tojás, 5 dkg kakaó, 1 cs. csokis pudingpor, 10 dkg durvára vágott dió, 10 dkg mazsola, 1 csomag ostyalap.

A rámát felolvasztjuk, hozzákeverjük a cukrot, kakaót, pudingot, tojást és gőz fölött sűrűre főzzük. Én egy kis rumaromával is megízesítem. (fél flakon )

belekeverjük a diót, mazsolát és az ostyalapokat összetörve. (olyan kockatészta nagyságúra kb )

ezekkel már nem főzzük.

Az őzgerincet kibéleljük nedves folpackkal és beleöntjük a masszát.

Hűtőben alaposan lehűtjük, majd majd a fóliát lehúzva szépen felszeljük.

Ez is isteni finom, érdemes kipróbálni.

üdv:)

2014. nov. 20. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez szuper, még a tegnapi ajánlattételemet is lepontozták... nevetséges, gyermeteg játék:DDD
2014. nov. 20. 10:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Ne foglalkozz velük!

Van, aki csak ezért jár ide fel...

2014. nov. 21. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
És a receptem tetszik ? :D
2014. nov. 21. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!