Melyik főzős weboldalra regisztráljak? Csak egy helyre szeretnék, de olyan sok van. Egyszerűen nem tudok dönteni. Szerintetek melyik a legjobb és miért? Nosalty, Mindmegette vagy valami más? Te melyiket szoktad használni?
Figyelt kérdés
Jön a karácsony és nem akarok "500" helyre bejelentkezni.2014. nov. 6. 17:54
1/5 anonim válasza:
Miért akarsz regisztrálni? Mindegyok oldalt lehet anélkül is használni, a recepteket meg tudod nézni, letölteni, csak éppen saját magad nem tudsz receptet feltenni.
Én sok ilyen oldalt használok, de nem vagyok sehol regisztrálva, és ennek eddig semmi hátrányát sem láttam még.
2/5 anonim válasza:
Nosalty. Nagyon jó receptek vannak rajta, a hozzászólásokból lehet ellenőrizni, hogy tényleg bevált-e az adott kaja. Van fénykép, részletes leírás idővel, kalóriával, lehet hozzávalók alapján keresni, vannak cikkek, videók, facebook profil, lehet hírlevelet kérni.
3/5 anonim válasza:
Nem kötelező a regisztráció, böngészni mindenhol lehet, az általad említetteken is. Simán el lehet menteni vagy kinyomtatni recepteket.
Lehet, hogy ha te is kommentelni szeretnél, akkor kell regizni.
4/5 anonim válasza:
Nosalty a legjobb. Átlátható, a bevált recepteket teszik fel sajat képpel, eddig meg nem volt rossz tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!