Tóth Réku kérdése:
6-9 pohárnyi teába hány kanál cukor, és hány citrompótló kell?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 10:24
1/9 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Annyit teszel amennyivel neked ízlik.
2/9 csabika1971 válasza:
Nagy konyha tündér lehet, ha még a tea főzés sem megy.
5/9 anonim válasza:
A teába mindeki rakjon saját magának cukrot ( de szerintem azzal csak elrontja), a citrompótló viszont teljesen fölösleges, mégha citrom lenne, akkor elmegy.
6/9 anonim válasza:
Jézusom, hogy lehet ilyen butaságot kérdezni?
Mindenki máshogy szereti a teát, és úgy kell elkészíteni, ahogy neked ízlik. Honnan a csudából tudja itt bárki is, hogy te hogyan szereted?
Én például teljesen üresen iszom, apukám meg három teáskanál cukorral. A húgom vőlegénye meg telenyomja citromlével is. Nincs két egyforma ízlés.
7/9 anonim válasza:
Ahogy már a többiek írták.
Én nem teszek bele semmit, csak akkor, ha filteres, úgyhogy elég ízetlen. Na akkor egy pici citromot nyomok bele, de nem valódi citrom a közelébe nem mehet.
Ha tömény cukrot akarnék enni, méz jöhetne szóba vagy kókuszvirágcukor :D Évi egyszer előfordul ilyen.
Úgyhogy totálisan emberfüggő.
8/9 anonim válasza:
csak üresen szabad inni
ez az újfajta válságkezelőprogram
9/9 TappancsMancs válasza:
6-szor - 9-szer annyi mint egy pohárba. A citrompótló nagyon nyimmnyámmszerű bele, akkor inkább valódi citromból facsarjunk egy limonádénak valót. Kevés citromhéj reszelék is mehet bele, én a citrom rostokat is szeretem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!