Van valami egyszerű és frappáns, finom torta?
Figyelt kérdés
BArátom szülinapjára szeretnék neki tortát sütni de ügyetlenke vgayok a konyhába és vmi könnyű de finom de mégis mutatós tortát szeretnék neki sütni tudtok nekem segíteni???2010. jan. 24. 20:44
1/6 anonim válasza:
Ez a recept nem bonyolult, és szerintem igen mutatós, meg finom is. Én annyit változtattam rajta, hogy kisebblevesmerövel adagolom a tésztákat:
2/6 anonim válasza:
Ezt már én is próbáltam, tényleg jó. Van egy nagyon hasonló, úgy hívják, hogy papagáj torta v. süti(?), abba meg kakaós, vaníliás, és puncsos ízű rétegek vannak. Azt is tudod tortaformában is sütni, és pofonegyszerű.
3/6 anonim válasza:
A vakondtúrás torta mútatos, ha nincs kedved sütni van dobozos instant változat is.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!