Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért törik szét a "piskóta"?

Miért törik szét a "piskóta"?

Figyelt kérdés

Internetről néztem egy receptet, amit el is készítettem ma, dee nem tekercs lett belőle hanem inkább emeletes desszert. Mindent a recept alapján csináltam, de nem tudtam felgöngyölni mert megtört a "piskóta"


Esetleg lehet túl nagy tepsibe tettem, és nagyon vékony lett?


[link]



2014. okt. 8. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Liszt nélkül nem csodálom, hogy törik a "piskóta"..,

én más recept után néznék, "piskótatekercs "ügyben.

2014. okt. 8. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez volt a lényege, hogy nincs benne liszt. Így is nagyon finom, de akkor nem bajlódok vele, hogy ne törjön.
2014. okt. 8. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg nedves konyharuhára tenni és úgy tekerd fel.
2014. okt. 8. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az ötletet :)
2014. okt. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!