Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S estére kéne valami...

S. O. S estére kéne valami fincsi dolgot csinálni. Mi legyen az?

Figyelt kérdés

. csirkemell

. sertéscomb

Hogy süssem és mivel fűszerezzem? A serpenyőn gondolkodtam, de kellene valamilyen jó ízesítés.

2010. jan. 22. 08:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és mellé krumplipürét tervezek jó krémesen :)
2010. jan. 22. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ananászos csirkemell:

csirkemellet (nem csak csirkemellel lehet készíteni) bepácolod: olaj-fokhagyma-delikát

este ha sütöd, már nem kell alá olaj!

serpenyőben mindkét oldalát addig sütöd, amíg megkapja (kifehéredik).

tepsibe rakod egymás mellé, szorosan, ha sok van.

húsokra sonka darabkák-annak a tetejére ananász darabok-annak a tetejére töményen darált sajt.

be a sütőbe, addig sütni, amíg a sajt piros nem lesz.

Isteni finom, akár krumplipüréhez, rizshez

vagy

tejfölös-sajtos csirkemell:

ugyan az az eljárás az elején, utánna ugyan úgy tepsibe rakod, egy családi tejfölt kikeversz 1 db tojással és a húsra öntöd mindet!Annak a tetejére sajtot raksz.

Nem fog folyós lenni, megáll majd rajta a tejföl.Ezt is nagyon szeretem, ha van hozzá valóm.

kedves egészségedre.

Vera

2010. jan. 22. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Más és isteni finom!!!!!! normál kifliket kibelezel, megtöltöd mazsolás édes túróval, majd összepászítod őket.Beleteszed olajba és pirosra sütöd. Jó ropogós lesz, és a végén meghinted porcukorral.
2010. jan. 22. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én imádom a sertéscombot úgy megcsinálni (és fogyasztani), hogy felvágom vékony szeletekre, jól beborsozom, sózom, meghempergetem lisztben és forró olajon hirtelen kisütöm. Néha még mustárral is meg szoktam kenni, de akkor legalább egy fél napot hagyom érlelődni.
2010. jan. 22. 10:32
 5/7 anonim válasza:
100%

Az én kedvencem: Hús, rá gomba, rá sajt és úgy megsütni!

Hmmmm

2010. jan. 22. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a lusta csirkét szeretem A tepsit kibéleled baconnel pici olaj vagy zsír rá, rárakod a csirkemelleket sózód, aztán felöntöd tejjel. Annyival hogy ellepje. Alufóliával letakarod, sütőbe be, amikor felszívja a tejcsit, papír le, pirosra sütés. mehet a tetejére sajt is. jajaj éhes vagyok!
2010. jan. 22. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahhhhhhhhhhhh első válaszadó vagyok!

Mindet kipróbálom azt hiszem, mert mindenki olyanokat ír, hogy....csöpögök.Megyek, eszek is gyorsan valamit. :o)

2010. jan. 22. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!