Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gulyasleveshez milyen masodika...

Gulyasleveshez milyen masodikat fözzek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 11:24
 1/8 szántóvető ***** válasza:
93%
valami egyszerűt,sajtos vagy sajtos-tejfölös tésztát.
2014. szept. 18. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én "tartalmas" levesekhez ilyeneket szoktam:

pogácsa, palacsinta, gofri, derelye, szilvás gombóc stb.

2014. szept. 18. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Süssél gyorsan tócsnit, azt kenyér helyett is adhatod mellé, és mellesleg nagyon finom.

De smarni, vagy valamilyen más tészta akár édes akár sós is jól eshet a gulyás után.

2014. szept. 18. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Így van, én is inkább mellé sütnék valamit, pl. krumplis pogácsát, vagy tocsnit.
2014. szept. 18. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Grgrìzes/túrós/diós/mákos teszta,palacsinta,valami kelt sütemeny bukta,kakaoscsiga,csaszarmorzsa ilyesmi édes valamiket szoktam gulyasleves bableves vagy ilyen hùsos ragulevesek után.
2014. szept. 18. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
En ma kaposztas kockat csinalok a csirkegulyas melle :)
2014. szept. 18. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Valami zsír-és kalóriaszegényet, ellenben vitaminokban dúsat, a leves ellensúlyozására.

Az eddig említett ötletek sajnos mind nagyon rosszak utána egészségügyi szempontból.

Példának kedvéért zöldfűszeres karfiollal töltött cukkinicsónakok tejszínes öntettel, salátával. Könnyű, nem terheli meg a gyomrodat, és minden megvan benne, ami a levesből hiányzik, tehát jól kiegészítik egymást.

2014. szept. 18. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Tévedsz barátom! Az említett válaszokban szereplő ételek egészségügyi szempontból is megállják a helyüket.Hogy nem a te ízlésednek való, arról nem tehetünk.

Az ízlés nem vitatéma.Te nyugodtan ehetsz a gulyás után tejszínes töltött cukkinit, kedves egészségedre.

2014. szept. 19. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!