Gulyasleveshez milyen masodikat fözzek?
Szia!
Én "tartalmas" levesekhez ilyeneket szoktam:
pogácsa, palacsinta, gofri, derelye, szilvás gombóc stb.
Süssél gyorsan tócsnit, azt kenyér helyett is adhatod mellé, és mellesleg nagyon finom.
De smarni, vagy valamilyen más tészta akár édes akár sós is jól eshet a gulyás után.
Valami zsír-és kalóriaszegényet, ellenben vitaminokban dúsat, a leves ellensúlyozására.
Az eddig említett ötletek sajnos mind nagyon rosszak utána egészségügyi szempontból.
Példának kedvéért zöldfűszeres karfiollal töltött cukkinicsónakok tejszínes öntettel, salátával. Könnyű, nem terheli meg a gyomrodat, és minden megvan benne, ami a levesből hiányzik, tehát jól kiegészítik egymást.
Tévedsz barátom! Az említett válaszokban szereplő ételek egészségügyi szempontból is megállják a helyüket.Hogy nem a te ízlésednek való, arról nem tehetünk.
Az ízlés nem vitatéma.Te nyugodtan ehetsz a gulyás után tejszínes töltött cukkinit, kedves egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!