Mit szólnátok ehhez az ételhez? Van valami kiegészitő ötletetek?
Figyelt kérdés
Hagymát felszeletelném vékonyra,kivajazott tepsibe...a bepácolt harcsafilét ( oliva olaj fokhagyma só) rátenném,a tetejére tejfölt,zöldségzöldjét...be a sütőbe.2014. szept. 13. 21:26
1/13 anonim válasza:
Tejszínt tennék tejföl helyett, vagy besamelt :) Egyébként tetszik az ötlet.
2/13 anonim válasza:
tegyél alsó rétegnek krumplit, mert szénné ég a hagyma vagy inkább csak negyedeld a hagymát vékonyra vágás helyett
3/13 A kérdező kommentje:
komolyan?megégne a hagyma?
Mellé rizst készitek meg salátát.
2014. szept. 13. 21:33
4/13 anonim válasza:
Nem égne meg a hagyma, ne süsd túl magas fokozaton annyi az egész. A halak nagyon hamar átsülnek, annyi idő alatt a hagyma sem ég meg. Főleg, hogyha nem 10 centi vastag darabokról beszélünk.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket és a segitséget:)levest készitenétek mellé?
2014. szept. 13. 21:40
6/13 anonim válasza:
Hát ha szereted a levest, miért ne :)
Én pl. a halak mellé a savanykásabb, kesernyésebb ízeket szeretem, így egy zellerszár- vagy karalábékrémleves jutott eszembe, citromkarikákkal.
7/13 A kérdező kommentje:
Hmm jó ötlet:) esetleg még valami paradicsomos jutott eszembe most
2014. szept. 13. 21:50
8/13 anonim válasza:
Fokhagyma krem leves, sajtos pirítóssal ?
9/13 A kérdező kommentje:
Hm..erdekes. Meg sohasem ettem. Van- e neki szaga? Csak azert mert du is van programunk.
2014. szept. 14. 08:06
10/13 anonim válasza:
Hát a fokhagymának sajnos van :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!