Szűzpecsenyéből milyen ételt csináljak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 11:48
1/6 anonim válasza:
halod szinte minden lehet belöle:én pl oat csinálnék belöle hogy befüszerezem só,bors,olaj fokhagyma szal bepácolom utána kisütnémvagy olajba vagysütöbe utána meg valami köret nem tudom hogy te mit szeretsz de én mongyuk egy oat tudnák elképzelni hogy megfözöd a krumplit és utána megforgatod füszeres olajba és kisütöd
és utána meg tálalod bor ehez a kajához vörösbort ajnálanék fél édeset nah sok siker
3/6 anonim válasza:
Valaki át tudná írni magyarra az elsö választ?
4/6 anonim válasza:
én lecsós szeletnek szoktam elkészíteni.husit kikloffolod besózod lisztbe beforgatod és gyorsan átsütöd mindkét oldalát.hagymát piritasz olajon rá pirospaprika só bors víz,lecsó összeforralod,tejfölös habarást készítesz,beleöntöd,aztán husit beleteszed és kicsit még főzöd.rizzsel tálalom jó étvágyat
5/6 anonim válasza:
Saslik nyársra: husi, krumli karika, hagyma, gomba, füstölt szalonna, cukkini (bármi, amit szerettek) felváltva rátűzni és sütőben megsütni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. jan. 18. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!