Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortaformát vajazni, margarino...

Tortaformát vajazni, margarinozni vagy sütőpapír?

Figyelt kérdés

Ti hogy szoktátok, én sütikhez mindig sütőpapírt használok, ha tortába is azt teszek az nem baj? Abban bízom :)


Mirinda tortát csinálok, szerintetek hány perc kell a piskótának?


2010. jan. 16. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, de én jártam már úgy, hogy nem nyomkodtam jól le a papírt hullámos volt és a torta is kicsit begyűrödött az egyik sarka. Amúgy ugyanolyan jó.
2010. jan. 16. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

huuh hát akkor vmi tuti tipp?:D


vaj+liszt, ez a legjobb?

2010. jan. 16. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én azt hittem, hogy a sütőpapír kiváltja az általam oly nagyon utált "kivajazást". -ami inkább margarinozás

De nem! vastag lett az alja és fekete, pedig nem sütöttem túl. Azóta a sütőpapírt is kikenem, szinte csak annyit értem el, hogy a tepsit és a formát sokkal könnyebb tisztítani.

Szóval, sütőpapír és margarin -nálam

2010. jan. 16. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, vaj+liszt bevált módszer
2010. jan. 16. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
azóta megsütöttem :) vaj+liszt
2010. jan. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!