Mire lehet használni a balzsam ecetet?
Figyelt kérdés
Írnátok vele recepteket? Van itthon egy kis flakonnal, de csak kerülgetjük.2014. aug. 19. 13:54
1/5 anonim válasza:
Meg lehet vele bármit balzsamecetezni pl
2/5 anonim válasza:
salátákra isteni, de pácolhatsz vele sütnivaló húsokat is, mi használjuk rendszeresen, imádjuk az ízét
3/5 A kérdező kommentje:
Csináltam vele egyszer vinegrette-et salátához, de senkinek nem ízlett, így csak áll a polcon. Az illatát, ízét magában szeretem, kicsit borszerű, csak nem tudom mivel párosítsam, salátaöntetnek nem jött be. Abban a kapros-joghurtos a nyerő, a sima ecet-olaj kombó követi, azokat nem tudta felülmúlni. Nem tudom mit csináljak vele.
2014. aug. 19. 14:22
4/5 anonim válasza:
Tessék, itt van 467 db recept balzsamecettel: [link] Valamelyik csak ízleni fog :D
5/5 supra01 válasza:
Szia!
Amit én szoktam csinálni:
3 rész olíva olaj
1 rész balzsamecet
tört fokhagyma
oregáno
durva őrölt bors
csipet só
ezeket egy tálban villával jól összekeverem
és ebbe teszek jégsalátát ill. amit szeretnél (uborka, paradicsom, paprika, retek stb).
Átforgatod benne kicsit állni hagyod és ész a saláta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!