Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Saslikhoz krumlit hogy?

Saslikhoz krumlit hogy?

Figyelt kérdés

most csinálnék először, a húsok zöldségek mellé krumplit is tehetek a pálcára? meg fog sülni?


egyik receptben alufóliában van, a másikban nem. most akkor kell vagy sem?


jah, és hány fokon kell sütőben?


köszönöm



2014. aug. 12. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha fa pálcára húzod mindenképp áztasd be a pálcát pár órára. Ha felhúzgáltál mindent a pálcára kend meg fűszervajjal vagy olajjal az egészet. Ha sütőben csinálod mindenképp tedd egy nagy tepsibe egymás mellé a szeleteket, önts alá kevés vizet, és fedd be az egész tepsit alufóliával, hagyd így 30 percet, utána vedd le az alufóliát és locsolgasd a saját levével, és így süsd még 20 percig.

Ha villanysütőd van fóliával együtt elég 180°-on 30 percig sütni (alul-felül sütés, légkeverés), utána ha a fóliát leveszed még 20 perc.

2014. aug. 13. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
2021. márc. 15. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!