Mit lehet főzni édesköményből? Van egy édeskömény gumóm, de még sose főztem ilyet, nem tudom mit csinálhatnék belőle, milyen fűszerek kellenek hozzá.
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 22:29
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen sózni kell, mert egyébként nagyon édes - de ez gondolom nem meglepö :).
Lehet nyersen - keresztbe - nagyon vékonyra gyalulva salátának elkésziteni, lila hagymával együtt vagy vegyes zöldségsalátaában - nagyon finom. Ha hosszában negyedeled, akkor a darabokat ki tudod rántani - rendesen panirozni és bö olajban kisütni, csak nem nagyon hirtelen, mert akkor nem sül át - vagy esetleg elötte blansirozd, de csak picit.
Lehet a negyedeket blansirozni és utánna rakottan elkésziteni, telföllel és sajttal átsütni.
Ha van türelmed, akkor szét tudod bontan rétegeire, és azokat a kis hajó forma darabokat tölteni, amivel akarod - húsos töltelék, sajtos, túrós.
Szétdarabolva, kevés vajon vagy olajon megpárolva aromás zöldségkörités.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!