Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lúdláb torta recept? Sürgős

Lúdláb torta recept? Sürgős

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem linkelni egy bevált,jó ízű lúdláb tortát.Az eredeti rendes,jó receptet??Mert beírtam googleba.Rámentem 10 oldalra abból a 10ből mindenhol mások voltak a hozzávalók és máshogy készítették.Honnan tudhatnám melyiket csináljam?
2014. júl. 16. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én taktikám ilyen helyzetben: megnézem a kedvenc gasztroblogjaimat, ahol tudom, hogy a szerző igényes, és jó recepteket ír csak le (nem mindmegette meg tököm tudja, ahol minden szart beírnak a népek, és nehéz kiválogatni a jó recepteket), ha azokon a blogokon nincs meg, akkor még jó menekülési útvonal a femina.hu, ahol pl. lúdláb recept is van: [link]

A feminás receptekkel sem volt még soha bajom. A fenti receptnél arra figyelj, hogy jó minőségű étcsokit, és rendes, zsíros habtejszínt használj, ne valami gagyi főzőtejszínt.

2014. júl. 16. 22:39
 2/2 anonim ***** válasza:
egyébként miért olyan sürgős? valaki infarktust kap, ha nem tömsz a szájába egy tortát gyorsan?
2014. júl. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!