Mi volt a héten az ebéd?
Nálunk:
hétfő:Rántott leves,paprikás krumpli,uborka saláta
kedd:rakott káposzta
szerda:karfiol leves,rántott hal,majonézes krumplisaláta
csütörtök:rizs,resztelt máj,és a szerdai megmaradt karfiolt rántottam ki
péntek:paradicsomos rakott tészta
Csak kíváncsiságból kérdem mert már nem tudom hogy mit főzzek.Holnapit és a vasárnapit még nem tudom de valószínűleg valami húsos lesz és sütök valami sütit mert enélkül nem maradhat el nálunk hétvége.:)

Hétfő: vasárnapról maradtak még parmezános-fehérboros csirkeszárnyak tejszínes burgonyával, ribiszke salátával
Kedd: snidlinges karalábékrémleves és gombás-kecskesajtos frittata
Szerda: Zöldbabos-sáfrányos paella, desszertnek volt fahéjas-rumban pirult barack vaníliahabbal, a barack levével nyakon öntve
Csütörtök: ebből maradt még bőven :)
Ma: egyelőre még csak szendvicset ettünk ma, mert 7-8 között értünk haza, de így főtt ételt még nem kívánunk... majd valamikor éjfélkor gondolom ránk tör :)

H. pizza
K. túrós-áfonya lekváros palacsinta - párom hozta
Sz. felvágottas-sajtos rántotta
Cs. almaleves
P. magam sütötte palacsinta és még leves

H: fogasfile zelleres zoldborsopurevel es paradicsommal
K: egy adag zoldseges rizsteszta a Wok'n'go-ban
Sz:francia lecso padlizsannal es cukkinivel
Cs:csirkemell rukkolas aszalt paradicsomokkal
P:turofelfujt friss ribizlivel es afonyaval
Szombatonkent nem ebedelek, mert ilyenkor baratnos-beszelgetos villasreggelizunk a varosban.:)
Vasarnap anyum ugrik be delutan, ot illene valamivel megkinalnom a kave melle, szerintem egy paleo csokitortat keszitek, azt mar reg ki akartam probalni.:)

Hétfőn-vasárnapi maradék zöldborsó leves, rizs sült csirkecomb, csirkeszárny, csirkemáj, csirkemell zöldségekkel tepsiben lesütve
Kedden-paradicsom leves, rakott krumpli, ubisali
Szerdán-paradicsomos káposzta, stefánia vagdalt,palacinta
Csütörtökön rakott tészta sajtmártással, csokis kocka
Pénteken-gyümölcs leves, rizses hús, kovi ubi
Ma zöldség leves benne pulykahús kockák, majonézes krumplisaláta fasírt, vacsora fahéjjas tejberizs áfonyaöntettel
Holnap zöldbab leves, sült hal rizibizi, reszelt túrós
Jövő hétre tervben van, lecsó, paradicsomos húsgombóc, spenótfőzelék tükörtojás, gulyás leves+ sajtos perec
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!