Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi volt a héten az ebéd?

Mi volt a héten az ebéd?

Figyelt kérdés

Nálunk:

hétfő:Rántott leves,paprikás krumpli,uborka saláta

kedd:rakott káposzta

szerda:karfiol leves,rántott hal,majonézes krumplisaláta

csütörtök:rizs,resztelt máj,és a szerdai megmaradt karfiolt rántottam ki

péntek:paradicsomos rakott tészta

Csak kíváncsiságból kérdem mert már nem tudom hogy mit főzzek.Holnapit és a vasárnapit még nem tudom de valószínűleg valami húsos lesz és sütök valami sütit mert enélkül nem maradhat el nálunk hétvége.:)

2014. júl. 11. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Hétfő: vasárnapról maradtak még parmezános-fehérboros csirkeszárnyak tejszínes burgonyával, ribiszke salátával

Kedd: snidlinges karalábékrémleves és gombás-kecskesajtos frittata

Szerda: Zöldbabos-sáfrányos paella, desszertnek volt fahéjas-rumban pirult barack vaníliahabbal, a barack levével nyakon öntve

Csütörtök: ebből maradt még bőven :)

Ma: egyelőre még csak szendvicset ettünk ma, mert 7-8 között értünk haza, de így főtt ételt még nem kívánunk... majd valamikor éjfélkor gondolom ránk tör :)

2014. júl. 11. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk volt zöldbableves, tojásleves, tarhonyaleves, rakott kel, brassói, rántott cukkini rizzsel, káposztás tészta
2014. júl. 11. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam gombás-zöldséges rizottót, mert maradt húsleves múlt hétről. Aztán... Volt gyümölcsleves, sajtszószos-csirkés penne (nem a fűszeralapból, én dobtam össze), tökfőzelék meg sütöttem virslis rudakat (leveles tésztába tettem sajtot, virlit meg mustárt, összehajtogattam, bevagdostam és megkentem tojással).
2014. júl. 11. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

H. pizza

K. túrós-áfonya lekváros palacsinta - párom hozta

Sz. felvágottas-sajtos rántotta

Cs. almaleves

P. magam sütötte palacsinta és még leves

2014. júl. 11. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

H: fogasfile zelleres zoldborsopurevel es paradicsommal

K: egy adag zoldseges rizsteszta a Wok'n'go-ban

Sz:francia lecso padlizsannal es cukkinivel

Cs:csirkemell rukkolas aszalt paradicsomokkal

P:turofelfujt friss ribizlivel es afonyaval

Szombatonkent nem ebedelek, mert ilyenkor baratnos-beszelgetos villasreggelizunk a varosban.:)

Vasarnap anyum ugrik be delutan, ot illene valamivel megkinalnom a kave melle, szerintem egy paleo csokitortat keszitek, azt mar reg ki akartam probalni.:)

2014. júl. 11. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Hétfőn-vasárnapi maradék zöldborsó leves, rizs sült csirkecomb, csirkeszárny, csirkemáj, csirkemell zöldségekkel tepsiben lesütve

Kedden-paradicsom leves, rakott krumpli, ubisali

Szerdán-paradicsomos káposzta, stefánia vagdalt,palacinta

Csütörtökön rakott tészta sajtmártással, csokis kocka

Pénteken-gyümölcs leves, rizses hús, kovi ubi

Ma zöldség leves benne pulykahús kockák, majonézes krumplisaláta fasírt, vacsora fahéjjas tejberizs áfonyaöntettel

Holnap zöldbab leves, sült hal rizibizi, reszelt túrós

Jövő hétre tervben van, lecsó, paradicsomos húsgombóc, spenótfőzelék tükörtojás, gulyás leves+ sajtos perec

2014. júl. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!