Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortakészítésben tudnátok...

Tortakészítésben tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz a lányom születésnapja, barbis tortát szeretne.Nem kaptam marcipánt, így arra gondoltam házilag készíteném el a fondantot, (még soha nem csináltam).

Arra gondoltam, hogy a torta csokis lenne, menne a kettő íz együtt?Nem lesz nagyon édes? A krémre szépen rá tudom majd tenni a bevonatot?

2014. júl. 6. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne csináld olyan édesre a csokikrémet , ha nem szeretnéd túl édesre . De persze , jó az elgondolás :)
2014. júl. 6. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!:-)

Nem fog alul kifolyni a krém a fondant bevonattól?

2014. júl. 6. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

A Barbies tortát nyugodtan boríthatod felvert tejszínhabbal is:

[link]

Ha ragaszkodsz a fondant bevonathoz, akkor az alá vigyázz, milyen krém kerül. A tejes, tejszínes krém oldja a fondantot, így vajkrém vagy átpasszírozott lekvár kell alá, ami odafogja a tortához. Sok sikert, ügyes legyél.

2014. júl. 9. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!