Milyen ételeket készítenétek ti kecskehúsból?
Figyelt kérdés
Pörköltet, gulyáslevest?Van bőven két kiló hús,minden recept érdekel, köszi előre is!2014. júl. 5. 23:36
1/3 anonim válasza:
Te, mielőtt ilyen bűntényeknek teszed ki, mint a gulyásleves meg a pörkölt, inkább add nekem :)
Egyébként bármit készíthetsz belőle, amit bárányból is.
almával, újkrumplival, rozmaringgal sütve, pisztáciában pirítva, zöld salsával, vörsborosan, kelbimbóval és kéksajttal...spenóttal... áá, ezerféleképpen elkészítheted ínyenc, isteni finom módon!! Nehogy egy közönséges pörköltben végezze!
2/3 anonim válasza:
Bár a kecske nem egyenlő a báránnyal, két külön állatfaj, azért az elkészítésük többé-kevésbé azonos.
Itt találhatsz akár fincsi páclé-receptet, akár a saslik, mint eredeti pásztor-kaja belőle, vagy bármi különlegességet.
Én biztos, hogy nem egy hagyományos pörkölt, vagy sült receptet használnék hozzá!
3/3 anonim válasza:
A kecske korától függ. A fiatal kecskével tényleg azt csinálsz, amit csak szeretnél, mer még nem rágós a húsa, viszonylag gyorsan átsül, így készítheted sütőben vagy hirtelen sütve is, olyan ízesítésel, amit csak akarsz (fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, páclevek...). Az idősebb állatnak viszont már több óra kell, hogy élvezhető erdményt kapj, ne maradjon rágós. Ilyenkor érdemes pörköltnek vagy gulyásnak elkészíteni, és addig főzni, míg teljesen meg nem puhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!