Gombapörköltet mivel lehetne feldobni?
Én tejföllel sűrítem, vagyis habarom.
Tegyél bele borsot :)
Tejföl, vörösbor, igen:)
Fűszernek nagyon jó bele a kakukkfű, rozmaring, zsálya vagy majoranna is. Bazslikom vagy oregánó is kicsit pikánssá teheti. Ha szereted a csípőset, chili paprika... ha a nem mindennapit, egy pár kocka alma bele.
hétfőn volt vacsira :)
tejföllel és 1 evk liszttel habartam rá, mellé volt tészta, nekem árpagyöngy és főtt, pirított csirkecombi :))) meg saláta persze :) marha fincsi volt! :DDD
Húsom most nincs és már csak éjjelnappali van a közelben ott meg nem árulnak.
Szerintem vegyítem az ötleteket XD a bort mikor tegyem bele ?
Attól függ, hogy készíted.
Én olívaolajon felolvasztom a vajat, azon hagymát és kicsit később fokhagymát párolok, aztán beledobom a gombát, megsózom (kis levet ereszt tőle, azért), megszórom pirospaprikával 1-2 percig forgatom a hagymával és akkor megborítom egy tisztes löket vörösborral, amiben fedő alatt 2-3 percig párolom, majd feljebb veszem kicsit a lángot. Teszek bele 1 paradicsomot, tetszés szerinti fűszereket és felöntöm vízzel, készre főzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!