El lehet készíteni bármilyen módon a tojást mikróban?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen csak mikro van, tudok benne valahogy tojást kèszíteni?2014. jún. 23. 10:13
1/6 anonim válasza:
Nekünk van egy ilyen műanyag kis fedeles "tálkánk" kifejezetten a tükörtojás mikróban való készítéséhez. Rendszeresen ebben készítünk tükörtojást, egyszerre 4-et lehet benne.
2/6 A kérdező kommentje:
és ha nincs olyanom?
2014. jún. 23. 10:23
3/6 anonim válasza:
Hát nekem más ötletem nincs. Viszont ezt, amiről én beszélek, 325.-ft-ér árulják. Most direkt rákerestem a neten. Esetleg vegyél egyet, ha annyira tojást szeretnél enni a munkahelyeden. :)
4/6 anonim válasza:
Rántottát szerintem lehet mikroban csinálni. Felütsz egy tojást, összekevered, kis fűszert bele és mehet is a mikroba.
6/6 anonim válasza:
Én rendszeresen csinálok, tükörtojást is és rántottát is. Kis, peremes tányérba egyszerre egy tojást, és fedd le különben van hogy cafatos lesz a mikró teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!