Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paleolit sütikhez melyik...

Paleolit sütikhez melyik magliszt a legalkalmasabb?

Figyelt kérdés
Egy olyan lenne jó, ami ízben legközelebb van a sima liszthez. Az is jó lenne, ha maglisztkeverékeket mondanátok ( pl.:1 rész kókuszliszt+...). Én már próbáltam a kókusz, mandula és gesztenyelisztet, de a sütik sosem voltak az igaziak. A válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 17. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyikből sem lesz igazi.
2014. jún. 17. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Még olyan sincs, ami megközelíti?
2014. jún. 17. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen süteményt szeretnél. Ha édeset akkor mandula, gesztenye, mogyoró, dió, makadámdio. Ha sósat lenmag, szezámmag, tökmag.

Viszont majdnem minden receptben keverve vannak, azaz soha sem 1 féle liszt.

2014. jún. 18. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!