Paleolit sütikhez melyik magliszt a legalkalmasabb?
Figyelt kérdés
Egy olyan lenne jó, ami ízben legközelebb van a sima liszthez. Az is jó lenne, ha maglisztkeverékeket mondanátok ( pl.:1 rész kókuszliszt+...). Én már próbáltam a kókusz, mandula és gesztenyelisztet, de a sütik sosem voltak az igaziak. A válaszokat előre is köszönöm.2014. jún. 17. 20:52
2/4 A kérdező kommentje:
Még olyan sincs, ami megközelíti?
2014. jún. 17. 21:49
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen süteményt szeretnél. Ha édeset akkor mandula, gesztenye, mogyoró, dió, makadámdio. Ha sósat lenmag, szezámmag, tökmag.
Viszont majdnem minden receptben keverve vannak, azaz soha sem 1 féle liszt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 18. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!