Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készíthetek banánból?

Mit készíthetek banánból?

Figyelt kérdés

Van itthon 3 banán. Valami édességre gondolok. Ne legyen túl nehéz. És ne is legyen hosszabb az elkészítése 1 óránál! Azért mondom/kérem, mert másfél óra mulva vendégek jönnek hozzánk és mondták hogy fogyóznak és csak banánt esznek meg persze vizet is isznak...

Nagyon várom már a válaszokat! :)

12/L de itt van az anyukám is :) :) :)

2014. jún. 16. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Joghurttal, mézzel banánturmixot.
2014. jún. 16. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

vagy banánkenyér, nagyon finom

2014. jún. 16. 18:46
 3/5 anonim válasza:
süsd meg a banánokat kevés vajon és olvasztott csokival öntsd le, étcsokival és kevésbé hizlaló:)
2014. jún. 16. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:

a 2. válaszolónak nagyon köszönöm! :) azt készítettem. le voltak nyűgözve, komolyan! az anyukám kolegái voltak, itt aludtak nálunk és nemrég mentek el. reggelire olyan hihetetlen banánt ettek és mikor megjöttek is ettek párat.

szóval nagyon hálás vagyok! köszönöm!!! :)

2014. jún. 17. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Fogyóznak és csak banánt esznek? A leghizlalósabb gyümölcsöt? :O

Amúgy melyiket csináltad, banánkenyér, vagy palacsinta?

Csak mert a családom elutazott nyaralni, és itt maradtam egyedül 3 kg banánnal :D

2014. júl. 8. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!