Ettetek már békát? És ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
Nem merem megenni hiszen élőben olyan gusztustalan. De ha valaki evett milyen íze van? Meg merjem kóstolni?2009. dec. 31. 17:54
1/11 anonim válasza:
Sütve panírozva nem gusztustalan:-) elsőre nekem is bizzar volt de legyőztem, amúgy olyan az ize mint a csirke húsé nagyon finom:)
2/11 anonim válasza:
Szegény béka! Mit ártott neked?!?
BERKKEKKKE brekk-brekk-brekk-brekkekkekke!
3/11 anonim válasza:
Halszagú inas csirkehús.Semmi baj vele.Finom.
4/11 anonim válasza:
Megkóstolni jó volt, meg esetleg ha nem lenne más, enném. Csirkehús-szerű a combja, csak sokkal kisebb, kevesebb.
5/11 anonim válasza:
mért, pl a trágyában dagonyázó disznó, vagy a vörösfejű pulyka nem gusztustalan élőben? lol :) egyél nyugodtan, finom, gyenge csirkehusi íze van
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:D=D
2009. dec. 31. 18:48
7/11 anonim válasza:
Nagyon finom!!!!Ki ne hagyd,kostold meg.Ha meg nem izlik,akkor küld el nekem,majd megeszem én...
8/11 A kérdező kommentje:
18:51 oksi meglesz:D
2009. dec. 31. 19:04
9/11 anonim válasza:
Hm.. Én még sose ettem, de most már megkóstolnám. Hol lehet kapni, és mennyibe kerül? Ja, és én úgy tudtam, hogy minden hazai békafaj védett állat. Akkor most ez hogy van?
10/11 anonim válasza:
Valamikor a Belgrád rakparton a Matróz csárdában többször is ettem rántott békacombot. Nagyon finom, mellékize nincs. Természetesen lenyúzzák a bőrét. A csontja kb. mint a gyufaszál, olyan vékony volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!