Strandra milyen kaját vigyek?
Én amikor a strandra mentem, vittem 2-3 db szalámis zsömlét, 2L üdítőt, 1 csomag chipset és a többi édességet.
Nem kell sok kaját vinni, de rántotthúst vagy ilyesmit ne vigyél, mert az frissen nem olyan jó.
Én is mondanám a rántothúst, fasírtot, vagy sülthúst szendvicsnek összerakva, de ezeket ma valakinek el kellene készíteni.
Egyszerűbb, ha veszel egy kiscsomag szeletelt száraz szalámit (sokféle van)egy tépőzáras májkrémet, pár zsemlét és ezeket viszed magaddal a strandra.
A zsemléket vágd ott ketté. kint pedig csinálsz magadnak szendvicset.
1-1 szem paprikát, paradicsomot, vagy egy darabka uborkát , vagy retket is csomagolhatsz mellé.
Nem vinnek sok kajat, mert a strandra nem kajalni jarunk, es igy is-ugy is a strandos bufebe kot ki mindenki, barmenyi kajat is csomagolt.
Azert ezek kozul valogathatsz:
Diakcsemege
Muzliszelet
Pogacsa, sajtos rud, muffin, peksutik
Gyumolcssalata jol zarodo dobozban
Keksz, kreker.
Ha fott kajara gondolsz: rantott sajt, virsli, huspogacsa, rizsfelfujt, gofri, palacsintak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!