Mit vigyek a suliba? (többi lent )
Fasirtos szendvics
sült húsos vagy rántott húsos szendvics.
Megpróbálhatsz mellé olajos magvakat enni, nekem tudom, hogy beválna.
Mi van a szendvicsedben? Valami tartalmas, nem szénhidrátos is kellene bele, nem minimális mennyiségben...
Szerintem itt mar mas oka van az evesnek, mert a szendvicsekkel illene jol laknod. Nem lehet, hogy unalmadban, idegessegedben eszel? Foglald le magad a szunetekben baratokkal, tanulassal, ne a kaja legyen az elso.
A kerdesedre ezeket ajanlom, egy átlagos sulis ezektol biztos jol lakik:
Kis zacsko diakcsemege
Hazi gofri
Joreggelt keksz egy gyumolccsel
Muzliszelet egy kis doboz joghurttal
Dobozos tejberizs/dobozos puding/kremturo vagy joghurtital
Hazi keszitesu zabkeksz vagy zabpelyhes muffin
Omlett zoldsegekkel egyben sutve, feltekerve, esetleg sajttal megtoltve, bar igy mar egy fofogasnak is eleg
Zoldsegfasirt
Szendics: majkremmel/fott tojassal/sajtkremmel/felvagottal/sajttal/pastetommal vagy vajkremmel keszitve, zoldsegekkel
Hazi hot dog (kifli, fott virsli, csalamade vagy zoldsegek, de a maszatolo martasokat inkabb hanyagold:))
Hazi hamburger (huspogacsa buciban, zoldsegekkel, sajttal, esetleg baconnel, de igy mar megint egy fofogasnal jarunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!