Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit vigyek a suliba? (többi...

Mit vigyek a suliba? (többi lent )

Figyelt kérdés
A suliba ha csak szendvicset viszek mindig éhes vagyok ! Nem tudok eleget vinni ... Szerintetek mit vigyek ami olcsó, gyorsan elkészíthető,és csak alap élelmiszerek kellenek hozzá ? Előre is köszi :)
2014. máj. 28. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Fasirtos szendvics

sült húsos vagy rántott húsos szendvics.

2014. máj. 28. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz mellé olajos magvakat enni, nekem tudom, hogy beválna.

Mi van a szendvicsedben? Valami tartalmas, nem szénhidrátos is kellene bele, nem minimális mennyiségben...

2014. máj. 28. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A tojásrántottás szendvics is nagyon finom és laktató. pláne, ha egy kicsit felturbózod mindig valamivel. pl sonka, kis kolbász, hagyma, gomba, zöldségfélék. ezt is lehet változatosan készíteni.(persze mindig mással, hogy ne legyen unalmas)
2014. máj. 28. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt mar mas oka van az evesnek, mert a szendvicsekkel illene jol laknod. Nem lehet, hogy unalmadban, idegessegedben eszel? Foglald le magad a szunetekben baratokkal, tanulassal, ne a kaja legyen az elso.

A kerdesedre ezeket ajanlom, egy átlagos sulis ezektol biztos jol lakik:

Kis zacsko diakcsemege

Hazi gofri

Joreggelt keksz egy gyumolccsel

Muzliszelet egy kis doboz joghurttal

Dobozos tejberizs/dobozos puding/kremturo vagy joghurtital

Hazi keszitesu zabkeksz vagy zabpelyhes muffin

Omlett zoldsegekkel egyben sutve, feltekerve, esetleg sajttal megtoltve, bar igy mar egy fofogasnak is eleg

Zoldsegfasirt

Szendics: majkremmel/fott tojassal/sajtkremmel/felvagottal/sajttal/pastetommal vagy vajkremmel keszitve, zoldsegekkel

Hazi hot dog (kifli, fott virsli, csalamade vagy zoldsegek, de a maszatolo martasokat inkabb hanyagold:))

Hazi hamburger (huspogacsa buciban, zoldsegekkel, sajttal, esetleg baconnel, de igy mar megint egy fofogasnal jarunk...)

2014. máj. 28. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket :D
2014. máj. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!