SOS a recept azt írja a krémnél, hogy a cukrot karamellizáljuk, majd hozzáöntjük a kávét, és addig főzzük amíg a karamell fel nem olvad?
Figyelt kérdés
akkor a cukrot folyósra kell karamellizálni,és aztán felönteni,vagy csaj barnára kell?? kérlek,nagyon fontos2014. máj. 25. 12:50
1/5 anonim válasza:
Cukrot karamellizálod barnára, majd hozzáöntöd a kávét, ilyenkor megszilárdul a karamell, de ha tovább főzöd, felóldodik.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,de először teljesen folyósra,vagy csak kristályosra?
2014. máj. 25. 12:54
3/5 anonim válasza:
Én kevés olajat szoktam tenni a cukorra, amikor már karamellizálódott (tehát már nem fehér, hanem barna), akkor öntöm fel folyadékkal. Hamar megkeményedik a karamell, hiszen lehűtöm, de pár perc alatt szétolvad.
5/5 anonim válasza:
Előbb fog folyni mint hogy barnulna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!